5 razloga zbog kojih treba da se prijaviš na ovogodišnji Hakaton

Da li si ikada bio/la na morskom hakatonu, u maju mjesecu, hakovao/la iz udobnog lazy bag-a, u najpoznatijoj marini na Balkanu?

Ako nisi, onda pročitaj u nastavku – 5 razloga zbog čega ovog trenutka treba da okupiš svoj tim i prijaviš se na „Hackathon in the Port 2018“, od 23 – 25. maja 2018. god.

 

1. Inspirativna tema

Tema ovogodišnjeg Hakatona je unaprjeđenje kompleksa Porto Montenegro kroz inovativna IT rješenja sa elementima VR/AR tehnologija. Ovaj gorući trend u IT svijetu sve više pokazuje svoje nebrojene mogućnosti primjene u različitim sferama života. To je slučaj i sa biznisom, pa je prostor za kreativnost i inovativni pristup rješenjima na Hakatonu ono što zaljubljenicima u tehnologiju ovo takmičenje čini još primamljivijim. Ipak, nemoj da te tema uplaši, jer nije potrebno da imaš prethodno iskustvo sa VR-om, samo je poželjno da razumiješ osnovna pravila kreiranja VR softvera. Tokom trajanja trodnevnog Hakatona tvom timu na raspolaganju će biti mentori, koji će pratiti vaš rad, biti tehnička podrška i podsticati vaša idejna rješenja.

Hakatonci će ove godine imati izazov da unaprijede poslovanje kompleksa Porto Montenegro kroz inovativna IT rješenja sa elementima VR/AR tehnologija.

2. Odličan ukupan fond nagrada za prve tri ekipe

Potrudili smo se da i ove godine obezbijedimo bogate nagrade za najbolja rješenja, pa zato prvo mjesto očekuje novčana nagrada u iznosu 3,000.00 EUR, koju je obezbijedila banka Societe Generale Montenegro. Drugu nagradu, u iznosu od 1,000.00 EUR,  obezbijedila je Saga Crna Gora, dok je treću nagradu, u vidu najnovijeg telefona Huawei P20, obezbijedio Crnogorski Telekom.

3. Lokacija

Prošle godine Hakaton lokacija bila je Almara beach club, a ove godine nastavljamo morsko hakovanje u inspirativnom okruženju najpoznatije crnogorske marine Porto Montenegro. Za učesnike smo pripremili smještaj sa bazenom, 3 obroka, grickalice i, naravno, već čuveni party, koji nas čeka po završetku Hakatona.

Za učesnike smo pripremili smještaj sa bazenom, 3 obroka, grickalice i, naravno, već čuveni party, koji nas čeka po završetku Hakatona

4. Fast track za Spark.Me takmičenje

Kao i prošle, i ove godine je Digitalizuj.Me, kao jedan od organizatora,  za najbolju ekipu na ovogodišnjem Hakatonu obezbijedio učešće na najpoznatijoj tech konferenciji u jugoistočnoj Evropi – Spark.Me, i to u revijalnom dijelu StartuUp takmičenja. Tvoj tim će imati mogućnost da predstavi svoje pobjedničko rješenje, upozna odlične svjetske govornike, razgovara sa potencijalnim biznis partnerima i naravno, da networkuje.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.